Autoaprenentatge de llengües a la UB

Autoaprenentatge presencial

Centres d’autoaprenentatge de llengües

EspaLletres CAL, logo dels centres d'autoaprenentatgeis on trobaràs materials per millorar la gramàtica, adquirir nou vocabulari, practicar totes les habilitats (lectura, escriptura, comprensió i expressió oral ), preparar-te per a exàmens oficials, mirar pel·lícules en versió original, aprendre una llengua per Internet, i molt més!

Grups de conversa

PotsNinots que fan veure que xerren com a logo dels grups de conversa participar en grups de conversa en gairebé tots els campus de la Universitat. Aquests grups, dinamitzats per estudiants nadius en pràctiques, estan destinats a practicar l’expressió oral. Consulta les llengües, calendari i horaris.

Borsa d’intercanvi lingüístic

Vols praCom una maleta amb potes. És un símbol de l'activitat de conversacticar una llengua estrangera i conèixer gent dels països on es parla? Apunta’t a la Borsa d’intercanvi de conversa i forma part de grups o parelles lingüístiques. Podràs intercanviar conversa i participar en activitats.

Autoaprenentatge per Internet

Multilingüitza’t

MultilinLa silueta d'un ninot que representa que parla llengüesgüitza’t amb Rosetta Stone, un programa d’autoaprenentatge de llengües per Internet, sense tutorització, basat en la immersió en la llengua. Mitjançant exercicis autocorrectius podràs treballar autònomament, seguint un ritme de treball propi, des d’on vulguis i quan vulguis. Amb una llicència podràs accedir a més de 23 llengües. Prova-ho!

Recursos d’autoaprenentatge

Recursos d’autoaprenentatgeMaterials i recursos elaborats des dels Centres d’autoaprenentatge de llengües dels Serveis Lingüístics per ajudar-vos a aprendre llengües pel vostre compte.

Materials d’anglès multimèdia

Els maUna silueta d'un ninot blau que sembla que pinti la paretterials d’anglès multimèdia et permetran estudiar la llengua anglesa al teu ritme mitjançant exercicis variats, que cobreixen des del nivell A1 fins al B2 del Marc europeu comú de referència. Pots fer servir aquests materials a la Universitat, des de casa, o des de qualsevol lloc on disposis de connexió al Campus Virtual de la UB.

Tests de llengua

VolsUn full d'examen saber quin és el teu nivell d’una llengua segons el Marc europeu comú de referència (MECR)? En aquest espai hem agrupat diverses proves de nivell d’anglès, francès, alemany, italià i català, així com informació sobre les seves equivalències.

Enllaça!

Els recLa mateixa paraula Enllaça escrita en lletra blavaursos que necessites per a l’aprenentatge de llengües els trobaràs al directori d’enllaços dels Serveis Lingüístics. Accedeix a diccionaris en línia,
recursos de redacció, cursos, materials, tests de nivell… des d’on vulguis i quan vulguis!

Anuncis